Bp Holdings Oil Scam Warning News: Tre debiteras med BP Oil bedrägeri system

Source

USAO rapporterar att Jeremy Jamal Bell, 24. Anthony Keith Bivins, 42, båda Birmingham; och Cametrica L. Menifield, 31, i Bessemer, debiteras med conspiring i 2011 att delta i ett system att lura Gulf Coast fordringar anläggningen. Dessa tre svarande, fick tillsammans $138,881 från BP oil spill fordringar fonderna.

 

Samtliga tre åtalade har undertecknat vädjan avtal med regeringen uttrycker sin avsikt att erkänna sig skyldig till anklagelserna.

 

Bell, Bivins och Menifield debiteras varje med självständigt accepterar att tillhandahålla personlig information, såsom personnummer och bankkontoinformation, till individer som rekryterats dem så att de kunde använda informationen till filen bedrägliga anspråk för förlorad lön med GCCF. Rekryterare kallas inte i dokument som laddning. Efter de bedrägliga påståendena betalades till Bell, Bivins och Menifield, återvände var och en av dem del av pengarna till de individer som rekryterats dem för att delta i systemet, enligt de informationer och grunden avtal.

 

Bell, Bivins och Menifield debiteras varje med självständigt accepterar att tillhandahålla personlig information, såsom personnummer och bankkontoinformation, till individer som rekryterats dem så att de kunde använda informationen till filen bedrägliga anspråk för förlorad lön med GCCF.

 

Efter bedrägliga påståenden betalades till Bell, Bivins och Menifield, återvände var och en av dem påstås del av pengarna till de individer som rekryterats dem för att delta i systemet, enligt de informationer och grunden avtal.

 

Enligt domstolen betalade handlingar GCCF Bell $42,877 från Djuphavsräka Horizon Oil Spill förvaltningsfonden den 9 augusti, 2011. Senare samma månad, Bell återtog $42,402 från sitt konto och gav det till den person som rekryterade honom att delta i systemet, handlingarna.

 

Bivins fick ca $61,987 i anspråk medel i oktober 2011. Okt 29, 2011, enligt sin information och grunden avtal, Han inkasserades de fordringar kontrollen, brukade en del av det köpa postanvisningar och en $5.000 debet kontantkort, som riktade, och vände det över till en medbrottsling.Han gavs $5,000 och förutbetalda debitering kort i gengäld.

 

Menifield fick ca $34,023 från GCCF juli 21, 2011, enligt hennes information och grunden avtal. Juli 22, 2011, hon gav cirka $24.000 till en medåtalad och höll ca $10,000, enligt domstolshandlingar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s